København!

Det tok litt tid, men her kommer endelig innlegget fra København. Det var fire deilige dager med shopping, fest og venner som stod i fokus i begynnelsen av deilige desember. Det er mange ting med Købehavn som kan nevnes, men i denne omgang vil jeg anbefale en bar, brunch, en kunstutstilling som det er verdt å få med seg og til slutt et shoppingtips.

 Stikk en tur i Istedgata for en deilig brunch, gå litt lenger ned i gata en der pornoshappene og narkohaiene holder til og du vil finne nydelig lunch/brunchsteder som servere nydelige kombinasjonsretter. Se bildet nedenfor.

Er du lei av at du må gå milevis mellom alle de kule barene et sted. I beautiful Copenhagen har de funnet en løsning på dette. Stedet er Jolene. Stedet ligger i Kødbyen. Kanskje du er så heldig å møter på som DJ-Duoen Faggot fariys. bak spakene.

Danske Arkitektur center har en fantastisk utstilling som omhandler tendenser i danske byrom. Fantastisk utstilling der du kan se hva danskene gjort for å bedre byrom for unge, som gamle. Sjekk linken her.

Så det til det ultimate shoppingtipset. Stikk til København-K i Studiestrædet 32 for fantastisk secondhandshopping. Gutter som jenter kan finne utrolig fine plagg, til en rimelig penge. Jeg var ikke den største secondhandshopperen, men etter å ha tatt innom København-K er jeg også bitt av basillen. Husk å ta ut masse cash, da butikken ikke tar kort.

Siden jeg først er i gang, vil jeg gjerne anbefale Håvard Homstvedts utstilling på galleri Ris. Sjekke link og kom deg på utstilling med en fryktelig dyktig fyr!

This brunchplace im keeping for my self!

funky dancing @ Jolene

Dør til toalettet på på Jolene, hahahahaha!

hmmmm....

Left foot right, right foot left. F*** that, just dance!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s