Til alle dere fra meg!

Siden jeg ikke er i byen i helgen ser jeg det som min plikt å gi dere noen tips on what to do i Oslo denne helgen.

Er du keen på fest fredag, stikk på KJEFT A! sitt 3 års jubileum på Blå. Her kan du få med deg
obligatorisk bursdagskake, pølser og sterksaft, filmscreening, plakatutstilling og dansing etter pipa til noen av byens beste DJ’s.

Du er oppe tidlig og har lyst til å ta med deg din unge lovende, niese eller onkelbarn på noe utrolig morsom. Ta deg en tur til MiniHuset på kunstnernes Hus. Dette er et nystartet samarbeid med Oslo musikk- og kulturskole. Dette er et tilbud til barn mellom 6 og 10 år hvor de selv kan være med å lage en utstilling. Funny!!

I miniHuset blir det omvisning med påfølgende verksted der barna lager arbeid ut fra Gerd Tinglums maleriutstilling. En omviser fra Kunstnernes Hus og en pedagog fra Oslo musikk- og kulturskole vil være sammen med barna. Foreldre er velkomne kl.14.30 til vernissasje. Da blir det utstillingsåpning med tale, musikalsk innslag og sprudlevann. Etter Minivernissasje rekker du å ta turen ned til vernissasje på Galleri Ramfjord. Få med deg utstillingen Retrospektiv av Espen Eiborg på Galleri Ramfjord

Retrospektiv: “Espen Eiborg – midt i karrieren” åpner lørdag 6.mars 14.00-17.00. Eiborg har plukket ut arbeider fra alle epokene i sitt 15 år lange kunstneriske virke: Lava-landskap, Totemer, Ikonidol, Dolls don`t cry, Strip to the bone, Get down on it og den siste: Toyland. Ser uberfett ut, verdt å sjekke ut.

Er du ikke lei av fest, arrangerer Neverlandcrewet den offesielle etterfesten til Alice in wonderland. Kle deg ut som Alice eller den funky gale kaninen å ta turen til Cosmopolite, Gamle Soria Moria på Thorsov.

Så var endelig søndagen her og hvis du er lei av å suse rundt, anbefaler jeg deg å finne sofaen. Er du derimot opptatt av å komme deg ut anbefaler jeg deg å sjekke ut et foredrag om sommerfugler på zoologisk museum.

Det vil bli en presentasjon av en ny norsk bok som tar for seg nattsvermere og sommerfugler. Det vil bli holdt et foredrag og presentasjon av forfatterne Leif Aarvik og Lars Ove Hansen.

Er du ikke lei av en stor liten fest, kan du ta deg en tur på Blå for en real søndags rai rai og få med deg Frank Znort Quartet.

Enjoy!

Me with silverwig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s